130 passionerede individer med en fælles vision

MinGruppen er en sund og velfungerende virksomhed, hvor alle 130 medarbejdere arbejder engageret og kvalitetsbevidst med deres opgaver. Vi værdsætter et sundt og inkluderende arbejdsmiljø, en god uformel omgangstone, et stærkt fællesskab og højt til loftet.

Som medarbejder hos MinGruppen vil du opleve, at der gives gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt mulighed for at påvirke tingene i en organisation med et flat hierarki og et højt fagligt niveau.

Vi har i øjeblikket følgende ledige stillinger

Vil du være en del af en succesfuld organisation, som arbejder seriøst med bæredygtighed og vægter jobtrivsel højt? Så læs med her.

MinGruppen består af MinAltan, MinElevator, MinRådgivning og MinPlatform og er i dag én af Danmarks førende leverandører af altaner, energioptimerede vinduer og døre samt elevatorer til eksisterende ældre etageejendomme. Vi udlejer desuden arbejdsplatforme til byggeprojekter.

Her på siden kan du se ledige stillinger og få et indtryk af MinGruppen som arbejdsplads. Finder du ikke det, du søger, er du altid meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Bæredygtighed som filosofi og forretningsmodel

MinAltan Cradle to Cradle certificeret

Klodens tilstand bekymrer mange af os, og ”business as usual” er ikke længere er en mulighed. Det er ikke nok med små ændringer. Vi skal helt ind i kerneforretningen. Vi har derfor forpligtet os til at arbejde med bæredygtighed i hele organisationen. Vores ambitioner strækker sig fra at reducere organisationens CO2-udslip og vores negative impact på kloden til også at bruge FN’s Verdensmål som udgangspunkt for at skabe nye innovative løsninger. Det er vores overbevisning, at en effektiv implementering kun er mulig gennem gennem involvering af alle 100 medarbejdere. Vi har efter intense workshops med deltagelse af hele organisationen i 2021 udarbejdet vores bæredytighedsstrategi indholdende visioner og Verdensmål. Vi har med andre ord sat retning for, hvilken vej MinAltan skal gå i de næste mange år

MinGruppen tilbyder

  • Work-life-balance – fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde
  • Omfattende sundhedsordning gennem Tryg
  • Lækker frokostordning fra Meyers
  • Rabatordning hos AltanButikken

  • Socialt samvær – skiferie, løb, gåture, fredagsbar, sommer- og julefester
  • Fordelagtig aftale med FitnessWorld
  • Rabatordning hos MBT Tours i Harreskoven

Har du lyst til at være med

… til at videreudvikle en succesfuld organisation med en ambitiøs bæredygtig vækststrategi? Så søg én af de ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning: karriere@mingruppen.dk

MinGruppen inviterer alle med relevante kvalifikationer uafhængigt af køn, seksualitet, herkomst, politisk ståsted mv. til at søge.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Følg os på sociale medier, hvor ledige stillinger løbende vil blive lagt op.