Om MinGruppen

MinAltan blev etableret af Jonas Juul-Olsen og Ryan Hald i 2008. Sidenhen er flere MiN-virksomheder kommet til – samlet under navnet MinGruppen. MinGruppen består af MinAltan, MinElevator, MinRådgivning og MinPlatform.

MinGruppen er i dag en af Danmarks førende leverandører af altaner, energioptimerede vinduer og døre samt elevatorer til eksisterende og nye etageejendomme. Vores passion er at skabe tidssvarende energioptimerede boliger, tilgængelighed for alle og grønne uderum.

I samspil med vores kunder og samarbejdspartnere; boligforeninger, boligadministratorer samt rådgivende arkitekter og ingeniører, bidrager vi til en bæredygtig samfundsudvikling ved at give lejlighedsbeboere større livskvalitet og aktivt tage del i visionen om at gøre Danmarks eksisterende etageejendomme grønnere, tryggere og mere funktionelle. Det er kernen i vores mission. Det, vores forretningsstrategi er forankret i.

I hjertet af Frederiksberg har vi kontor og showroom, så vi altid kan være tæt på vores kunder. Grundet vores inhouse team bestående af 130 passionerede rådgivere, ingeniører, bygningskonstruktører, projektledere, kommunikationsfolk, jurister og montører med håndværksrelevant baggrund kan MinGruppen levere en full-service entrepriseløsning og tage ansvar for hele byggeprocessen.